Zoeken
  • Jeffrey Verhoeven

Welkom bij Jeffrey Verhoeven Fotografie

Eindelijk dan een nieuwe website gelanceerd. Wat een drama is dat zeg. Denk je klaar te zijn, klopt dit niet staat dat niet goed. Gelukkig heb ik hier en daar wat hulp gekregen en goede feedback, zodat ik niet dan toch wat online heb durven zetten. En tuurlijk er zullen ongetwijfeld nog foutjes in staan, maar die slijten we er nog wel uit. Als je dus iets ziet schroom niet om mij daar even op te wijzen. Net als met mijn fotografie "IK DRUK ALLEEN OP HET KNOPJE, MAAR SAMEN MAKEN WE DE FOTO"! Ik heb jullie dus nodig om een mooiere, duidelijke en interessante website neer te zetten. Als je de tijd hebt genomen dit te lezen, dankjewel.
20 keer bekeken

Noord IJsseldijk 26b | 3402 PH | IJsselstein | info@jeffreyverhoeven.com

©2020|JVF

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon